Sök

Om Västvatten

Vi är ett bolag med stora ambitioner och mycket energi. Vi är 120 medarbetare, som ser till att det kommunala vattnet och avloppet funkar på bästa sätt i Färgelanda, Munkedal, Sotenäs och Uddevalla. Ett av samhällets allra viktigaste uppdrag, om du frågar oss.

Du märker oss kanske främst som vatten i kranen. Och när det funkar som bäst tänker du på oss minst. Men dygnets alla timmar jobbar vi, våra reningsverk, pumpstationer och ledningar. Vi gör det för att se till att skydda vårt gemensamma vatten. För friska hav, sjöar och vattendrag. För människor, djur och miljö. För framtiden.

Kollage med barn som leker i vatten och händer som fångar rinnande vatten.

Nyheter

  • Västvatten 💙 Mathivation

    "Att räkna 1+1 om och om igen gör ingen smartare. Du måste gå över gränsen för vad du tror du klarar, våga testa, göra fel, inte fatta. Tills du slutligen klarar det." Detta är en av grundpelaren i Mathivations arbete. Västvatten är med som partner för att inspirera och motivera elever till att räkna matte och i sin tur säkra den långsiktiga kompetensförsörjningen. Vi engagerar alltså framtidens kollegor redan idag!
    Läs mer