Sök

Kranmärkt

Här serverar vi bara rent kranvatten. Det betyder att vi väljer kranvatten framför flaskvatten i all vår verksamhet. Hälsosamt och hållbart, utan transporter och avfall.

Vill du visa att din arbetsplats, ditt lag eller företag bidrar till en mer hållbar värld? Kranmärk er!

Hur kranmärker vi oss?

Ta kontakt med oss så hjälper vi er vidare. Ni får en handlingsplan med nedan steg att följa.

1. Se över var och när ni använder förpackat vatten idag – kanske i matsalen, caféet, interna möten, externa konferenser, utbildningar och event?

2. Välj ut vilka områden som ska prioriteras för kranmärkningen. Börja med en konferens eller en avdelning om det känns för stort att kranmärka hela arbetsplatsen på en gång.

3. Ta fram interna mål och riktlinjer för hur ni använder vatten och följ upp dem. Det behöver inte vara krångligt och vi hjälper gärna till med detta. Summan av kardemumman är, såklart, att ni serverar kranvatten istället för flaskvatten.

Kranmärkt är en hållbarhetsmärkning och inte en certifiering, det innebär att ni själva ansvarar för att leva upp till vad det innebär att vara kranmärkta.

Det kostar ingenting att kranmärka sig

Det är inte bara kostnadsfritt. Vi på Västvatten bjuder dessutom på diplom och fina etiketter som ni kan visa upp och på så vis sprida ordet vidare.

Kontakta oss för kranmärkning


kommunikation@vastvatten.se
0522-63 88 08