Sök

2022-12-28 Vattenläcka, Hovenäset, Sotenäs

Förstora bilden

Klicka på bilden för att förstora den

Uppdatering 22-12-29, kl. 14.40

Vårt arbete pågår. Nu, och resten av dagen, är dricksvattnet påsläppt igen och kan användas som vanligt under dagen. Vi kommer dock att behöva stänga av igen imorgon 30/12, klockan 8.00-15.00. Vi kan komma att bli klara tidigare.

Efter arbetet kan det förekomma missfärgningar, men spola en stund med kallvatten så ska detta försvinna. Använd inte tvättmaskin om vattnet är missfärgat.

Vi ber om överseende med de olägenheter arbetet kan medföra.

Vår växel är stängd för dagen men vid akuta händelser, dygnet runt, kan du ringa SOS Alarm på 031-703 17 80.

Uppdatering 22-12-29, kl. 11.00

Vi arbetar fortfarande med att laga läckan, just nu med att sätta en ny ventil. Vattnet kommer att vara avstängt i samma omfattning som igår. Vi hoppas bli klara med arbetet under dagen idag.

Uppdatering 12.20

Vi har lokaliserat läckan och kommer inom kort att påbörja reparationsarbetet. Vi kommer då att behöva stänga av vattnet för fastigheter på Klovbergsvägen samt Hovenäsvägen 32 och 34 (se bild).

Vi arbetar så fort vi kan för att laga läckan men kan i nuläget inte säga hur lång tid det kommer att ta. Dricksvatten finns under tiden att hämta vid brandpost utanför Hovenäsvägen 40.

Vår växel är stängd för dagen men vid akuta händelser, dygnet runt, kan du ringa SOS Alarm på 031-703 17 80.

Tidigare information

Vi har en vattenläcka ute på Hovenäset i Sotenäs kommun. Läcksökning pågår och vattnet kommer att stängas av och på under själva läcksökningen.

Tappa gärna upp vatten men använd helst inte tvättmaskin under tiden. När vi har hittat läckan kommer vi ut med ytterligare information.

Vi ber om överseende med de olägenheter arbetet kan medföra.

Kontakt

Hör gärna av dig till vår växel i första hand, då våra medarbetare ofta är upptagna på platsen.

Växel

0522-63 88 00

Kontaktperson

Anja Boström

Har du inte fått sms eller automatiskt telefon-meddelande av oss om detta?

Du får automatiskt meddelande om denna typ av händelser om du är folkbokförd på berörd adress, och din telefon också är registrerad där. I annat fall kan du själv lägga till dina kontaktuppgifter.