Sök

2022-11-07
Uppdatering akut vattenläcka, Ramsvik, Hunnebostrand

2022-11-07 Uppdatering kl. 8.20

Läckan är lokaliserad och avstängd, och vattnet är påsläppt igen.

I samband med detta kan det förekomma missfärgningar, spola i så fall en stund i kranen så försvinner det. Har du missfärgat vatten bör du inte använda tvätt- och diskmaskin.

Vi beklagar de olägenheter läckan medfört.

2022-11-04 Uppdatering kl. 15.30

Arbetet med att laga läckan kommer att påbörjas måndag den 7 november.

Under helgen kommer tillfälligt vatten att vara inkopplat. På grund av begränsad framkomlighet till ön har vi inte möjlighet att fylla på nödvattentankarna till maxkapacitet. Detta innebär att vi kommer att behöva fylla på vattnet under helgen.

Vi påminner er igen om att hushålla med vattnet som kommer i kranen då det är en mycket begränsad mängd som du delar med dina grannar.

2022-11-03 Uppdatering kl. 16.20

Arbetet med att koppla in tillfälligt vatten pågår och kommer under kvällen. Vi påminner er om att hushålla med vattnet som kommer i kranen.

2022-11-03 Uppdatering kl. 15.00

Vi arbetar just nu med att koppla in tillfälligt vatten. Det innebär att du kommer att få vatten i kranen men vi ber dig att hushålla med detta, då det är en mycket begränsad mängd som du delar med dina grannar.
Vi fortsätter parallellt arbetet med att laga läckan.

2022-11-03 Uppdatering kl. 13.30

Läckan är lokaliserad. Vattnet beräknas vara tillbaka inom två timmar. Vi ber om överseende med de olägenheter arbetet kan medföra.

2022-11-03

Vi har en akut vattenläcka, där fastigheter på Ramsvik kan bli utan vatten eller få lägre tryck. Just nu söker vi efter exakt var läckan är.
I nuläget har vi tyvärr ingen prognos eller uppfattning om när felet kan vara avhjälpt. Vi arbetar så fort vi kan med att reparera läckan.

I samband med påsläpp kan missfärgat vatten förekomma, spola en stund så försvinner det. Tvätt- och diskmaskin bör ej användas.

Vi ber om överseende med de olägenheter arbetet kan medföra.

Kontakt

Hör gärna av dig till vår växel i första hand, då våra medarbetare ofta är upptagna på platsen.

Växel

0522-63 88 00

Kontaktperson

Victor Tånge

Förstora bilden

Klicka på bilden för att förstora

Har du inte fått sms eller automatiskt telefon-meddelande av oss om detta?

Du får automatiskt meddelande om denna typ av händelser om du är folkbokförd på berörd adress, och din telefon också är registrerad där. I annat fall kan du själv lägga till dina kontaktuppgifter.