Sök

Vi söker en drifttekniker

Är du en person som är teknikintresserad, engagerad och lösningsorienterad? Har du även erfarenhet av processtyrning och vill vara med att utforma framtidens vattenrening, då är denna tjänst perfekt för dig!

Här kommer en möjlighet att jobba med något skitviktigt. Då en av våra kollegor på avloppsdriften byter arbetsplats inom Västvatten, söker vi nu en drifttekniker som vill göra miljö- och samhällsnytta.

Hos oss blir du en del av vår driftgrupp i Sotenäs på 5 personer - med utgångspunkt från våra reningsverk på Smögen och i Hunnebostrand.

Teknisk, driven och lösningsorienterad

Vi söker dig som har ett genuint teknikintresse, en mycket god datorvana och är lika bekväm med pappersarbete som med att skruva isär en pump. Vi tror även att du gillar kontinuerliga processer, det ständiga flödet genom våra reningsverk och pumpstationer – du har vilja att lära dig förstå hur allt hänger ihop.

Tänker du ofta ”det måste finnas ett bättre sätt att lösa detta”? Ja, då kommer du att känna dig som hemma här!

Här väntar ett spännande arbete om du vill vara med på resan mot framtidens avloppsrening i Sotenäs. Vi vill vara bäst på det vi gör – och bäst blir vi tillsammans.

Vill du bli en av oss? Då ser vi fram emot din ansökan.

Två personer i arbetskläder.