Sök

Bastiongatan

Den anläggning som idag finns för dagvatten- och avlopp på Bastiongatan har Västvatten bedömt vara i behov av åtgärder och måste förnyas. Vi kommer att bygga ny dagvattenledning för att få bort tillskottsvatten som idag går in i spilledning inklusive serviser.

Produktion kommer pågå från 27 februari till 30 april 2023.

Längre ner på denna sida fyller vi successivt på med uppdateringar om arbetet. Prenumerera gärna på sidan för att inte missa något.

Förstora bilden

Bild över arbetetsområdet

Nyheter

Här fyller vi successivt på med nyheter och uppdateringar om arbetet:

2023-05-11 Projektet är färdigställt

Tack för ert tålamod under tiden projektet pågått!

2023-04-12

Under vecka 16 kommer vår entreprenör Skanska som utför VA-arbete på Bastionsgatan att stänga av vägen enligt trafikanordningsplan, TA-plan. I bilden nedan kan du se vägarbetet och hur trafiken kommer att ledas om under arbetstiden.

Vägavstängningen startar måndag 17 april klockan 20:00 och vägen öppnar igen för trafik tisdag 18 april klockan 05:00. Sedan rullar denna avstängning på fram till och med fredag 21 april.

Under övrig tid på dygnet kommer vägen vara öppen som vanligt för trafik.

Förstora bilden

Bild över trafikanordningsplan, TA-plan.

2023-02-01

Projektet sker i samverkan med Uddevalla Kommun och entreprenör Skanska. Västvattens entreprenör Skanska planerar att etablera vecka 8 och påbörja projektet vecka 9 2023. Projektet omfattar nya ledningar och befintliga ledningar som ligger längs med den blåa markeringen på bilden nedan.

Vi är medvetna om att vi kommer både synas och höras men hoppas ni blir nöjda med den uppdaterade gatumiljö som ert område får när projektet är klart.

Tveka inte på att höra av er om ni har frågor angående projektet. Vi ser fram emot ett bra samarbete tillsammans med er.

Kontakta oss gärna om du har frågor under tiden.

Prenumerera

Fyll gärna i din e-postadress för att få en notis när vi uppdaterar sidan.

Hantera prenumeration

Kontakta oss

Västvatten

Projektledare
Joakim Tuovinen
0522-63 88 55


Byggledare
Axel Wassenius
0702-06 39 69


Skanska
Produktionschef
Kari Laitala
0723–66 74 27