Sök

Hogenäs infart

Hogenäs infart, är en förberedelse för exploatering av framtida industriområde i Hogenäs hamn. Det är en utbyggnad av överföringsledning för vatten och avlopp och även fiber och el. Arbetet startar onsdag den 3 januari och beräknas pågå till början av februari.

Detta arbete berör inga närliggande fastighetsägare men berör trafikanter då vi omleder Trafikverkets väg 872 mot Kungshamn och Hovenäs med en kort omledningsväg. Det kommer att bli nedsatt hastighet till 30 km/h under en kortare sträcka.

Förstora bilden

Klicka på bilden för att förstora.

Prenumerera på sidan

Längre ner på denna sida fyller vi successivt på med uppdateringar om arbetet. Prenumerera gärna på sidan för att inte missa något.

Nyheter

Här fyller vi successivt på med nyheter och uppdateringar om arbetet:

2024-01-02 Påverkan på trafiken

Under onsdag den 3 januari påbörjar vi arbetet. Detta projekt berör i en större omfattning inga närliggande fastighetsägare men berör trafikanter då vi omleder Trafikverkets väg 872 mot Kungshamn och Hovenäs med en kort omledningsväg. Det kommer att bli sänkt hastighet till 30 km/h under en kortare sträcka.

Prenumerera

Fyll gärna i din e-postadress för att få en notis när vi uppdaterar sidan.

Hantera prenumeration

Kontakta oss

Västvatten
Projektledare
Anja Boström
0522-63 88 42

Entreprenör Skanska
Produktionschef
Kari Laitala
072-366 74 27

SMS vid driftstörningar Everbridge

Vi använder oss av ett sms-verktyg för att snabbt få ut information till dig, om det till exempel är en vattenläcka i ditt område. Du får ett sms direkt i din telefon, var du än befinner dig.

Har vi ditt nummer?

Vi skickar sms/röstmeddelande till dig som är folkbokförd på adressen som berörs - om du också har ett telefonnummer registrerat på samma adress.