Sök

Korpås

21 nya tomter och två befintliga fastigheter kommer anslutas till det VA-nät vi nu anlägger i Korpås, Munkedal. Arbetet påbörjas i augusti 2022 och beräknas vara klart under sommaren 2023.

Under arbetet kommer Korpåsvägen att periodvis vara avstängd och trafik kommer ledas om. Information kommer löpande publiceras här samt på plats vid vår etablering i området.

Längre ner på denna sida fyller vi successivt på med uppdateringar om arbetet. Prenumerera gärna på sidan för att inte missa något.

Munkedals kommuns hemsida med länkar till detaljplaner och mer information

Korpåsvägen Munkedal Länk till annan webbplats.

Förstora bilden

Bild över området

Nyheter

Här fyller vi successivt på med nyheter och uppdateringar om arbetet:

2022-12-20

Arbetet rullar på och idag, tisdag öppnar vi upp Korpåsvägen för trafik. Under vecka 52 är produktionen på julledighet och vi återkommer igen måndag den 2 januari.

Alla på projektet önskar er en god jul och ett gott nytt år!

2022-11-21

Vi har upptäckt mindre berg vid ledningsdragningen till dom nya tomterna i området. Vi kommer därför att utföra en mindre sprängningar med start tisdag den 22 november klockan 08:00. Arbetet med sprängningar kommer att pågå under tisdag och onsdag.

När varningssignaler ljuder, håll er inomhus och stå ej vid fönster. Vi kommer att ha utplacerade vaktposter runt sprängningen. På den tillfälliga vägen stoppar vi trafiken vid själva sprängningarna.

När längre varningssignal ljuder betyder det att faran är över och ni kan röra er fritt igen. Vi ber om överseende med de olägenheter arbetet kan medföra. 

2022-11-09

Vi har upptäckt mindre berg vid ledningsdragningen av de nya
VA-ledningarna i Korpåsvägen, Munkedal. Vi kommer därför att utföra en mindre sprängningar med start idag onsdag den 9 november klockan 11.30. Arbetet med sprängningar kommer att pågå veckan ut.

När varningssignaler ljuder, håll er inomhus och stå ej vid fönster. Vi kommer att ha utplacerade vaktposter runt sprängningen. På den tillfälliga vägen stoppar vi trafiken vid själva sprängningarna.

När längre varningssignal ljuder betyder det att faran är över och ni kan röra er fritt igen.

Vi ber om överseende med de olägenheter arbetet kan medföra.

Förstora bilden

Klicka för att förstora bilden

2022-10-26

Vi kommer att utföra arbeten enligt karta.

Prenumerera

Fyll gärna i din e-postadress för att få en notis när vi uppdaterar sidan.

Hantera prenumeration

Kontakta oss

Projektledare Västvatten
Niklas Ryrmalm
0522-63 88 39


VA-taxor Västvatten
Beahtrice Axtelius
0522-63 88 12


Entreprenad Skanska
Projektchef
Kari Laitala
072-366 74 27

Övriga dokument