Västvatten

Hallå där, VA-ingenjör eller VA-tekniker i toppklass!

Sveriges bästa VA-ingenjörer ska såklart jobba hos oss på Västvatten. Vi ser ju möjligheter där andra ser problem. Och förstår att vi ständigt måste utmana oss själva för att hålla vår del av infrastrukturen i toppskick. Du också? Välkommen i gänget!

Västvatten planering VA-ingenjörer

Sök jobbet härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Din vardag hos oss
Här kommer du att bli en i teamet på 17 personer på avdelningen ”Projekt & Utredning”. Vi jobbar med, just det, projekt och utredningar. Teknik, miljö och juridik i en härlig blandning.

De arbetsuppgifter som kommer in fördelar vi efter kunskap och utvecklingsplaner. Vad är du bra på? Och vad får ditt VA-hjärta att bulta lite snabbare? Tala om det för oss i din ansökan, så kan vi redan från början passa in dig i gänget. Hos oss får du utvecklas och samtidigt utveckla oss och vår verksamhet.

 

Du kommer att hantera en hel del olika frågor från din kontorsstol i Uddevalla, i kommunernas samverkansgrupper och ute i fält. Du genomför egna utredningar, tar fram ritningsunderlag och beräknar flöden och dimensioneringar för både vatten och avlopp, själv eller med hjälp av en konsult. Att säkerställa att alla lagar och regler följs är givet. Även en hel del strategiskt ansvar ligger på ditt bord, bland annat inom förnyelseplanering. Du kanske inte heller duckar för beredskap som arbetsledare, om det behövs?

Och, just ja, vi hoppas att du gillar fredagsfika.

 

Dina kvalifikationer
Med utbildning inom VA och/eller erfarenheter från VA-branschen passar du bra in med oss andra. Om inte, så har du kanske en högskoleutbildning inom annat lämpligt område? Är du helt rätt person i övrigt, så är det klart vi ska träffas.

 

B-körkort, goda IT-kunskaper och bra svenska i tal och skrift är ett måste.

 

Kan du dessutom AutoCAD, VA-juridik eller Plan- och bygglagen på dina fem fingrar? Eller har kunskap och erfarenhet från anläggningsarbete eller VA-projektering? Stort plus i kanten!

 

Mer om dig
Vi vill vara bäst på det vi gör – och bäst blir vi tillsammans. Då behövs förstås en god samarbetsförmåga och tydlig kommunikation i både tal och skrift. Du kan givetvis också driva och strukturera ditt eget arbete självständigt. Och med ditt goda omdöme, ekonomiska medvetenhet och stabila sätt att hantera olika situationer, har du alla förutsättningar för att kunna fatta de beslut som krävs i det här jobbet.

 

Välkommen till oss!
Totalt är vi strax över 100 personer, som räknar, renar, gräver, tätar, leder och samtalar. Tillsammans är vi Västvatten. Vill du bli en av oss? Då ser vi fram emot din ansökan.

 

Sök jobbet härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Publicerad den: 2017-09-15